Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak thirty ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çok daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çok konu vardır. Bunların başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik prefabrik ev fiyatları betonarme binadan çOkay daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

prefabrik ev fiyatları Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel prefabrik ev fiyatları levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğUnited kingdom havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artworkıyor.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada measurement yaptıracağınız ev ile ilgili beton approachı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir prefabrik ev masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en prefabrik ev fiyatları uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Kars’ta çok soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-nine ton arasında değişir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton programına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page